Auto laten reinigen

Auto laten reinigen

Als jij je auto écht wilt reinigen, dan kun je proberen dat zelf te doen. Het is echter veel beter om je auto te laten reinigen. Bij de professioneel reiniger krijg je die koffievlekken, schimmel en rooklucht we weer uit de auto. Bovendien, je kunt je auto ook gewoon thuis laten reinigen.

 

Stomen, shamponeren en een stoombehandeling

Je auto laten reinigen bij een professional verloopt in stappen. In de eerste plaats wordt met de stofzuiger de binnenkant van de auto schoongemaakt. Daarna kan de bekleding behandeld worden met de stoomreiniger, shamponeren is een andere optie. Ook wordt een lederbehandeling uitgevoerd.

Auto reinigen

 

Niet alle vlekken zijn te verwijderen

Shamponeren is dé ideale manier om vlekken te behandelen. De bekleding wordt eerst vochtig gemaakt en met behulp van een reinigingsmiddel en een machine worden de vlekken aangepakt. Overigens is geen enkele werkwijze in staat om olie, inkt en zuren te verwijderen, hoe vervelend dan uit. De professional kan je vaak prima een beeld schetsen van welke vlekken wel en welke niet te verwijderen zijn maar hangt ook af van hoe lang de vlekken al aanwezig zijn, het type bekleding en het bouwjaar van de auto. Om van de bacteriën in je vierwieler verlost te raken kan de auto gestoomd worden. Met alleen stomen krijg je overigens niet alle vlekken weg, wel is dit het geval als deze behandeling gecombineerd wordt met shamponeren.

 

Console en roosters worden stofvrij gemaakt

e auto laten reinigen betekent dat je kunt kiezen voor verschillende pakketten. Kies je een uitgebreid pakket dan kies je voor stofzuigen van het interieur, het reinigen van de ramen aan de binnenkant terwijl ook het dashboard en console en de roosters stofvrij worden gemaakt. Daarna worden de vlekken geshamponeerd en gebeurt dit ook met de stoelen, dakhemel en de zijpanelen, matten en zijvakken van je auto.

 

Laat je auto op je eigen oprit reinigen

Auto laten reinigen betekent verder dat het interieur gestoomd wordt en dat er een lederbehandeling plaatsvindt. Uiteraard wordt de wagen ook aan de buitenkant op de best denkbare wijze gereinigd. Oh ja, er zijn bedrijven die deze werkzaamheden gewoon bij je thuis –op de oprit dus- uit kunnen voeren. Ze hebben alles bij zich en kunnen alle reinigingswerkzaamheden ter plekke uitvoeren. Dit doen ze uiteraard met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. In alle gevallen geldt dat je auto laten reinigen een beter resultaat oplevert dan wanneer je zelf probeert de vlekken te verwijderen.

 

Bezoek de website voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *