Engelse rijlessen

Engelse rijlessen

Ik heb op vakantie in Spanje de vrouw van mijn dromen ontmoet. Het enige nadeel was dat ze Engels is. We hebben samen een geweldige vakantie gehad en het was echt bijna direct aan. Nu anderhalf jaar later, ben ik haar vaak gaan opzoeken in Engeland hebben we nog steeds super veel contact via skype. Na lang getwijfeld te hebben, heb ik besloten om naar Engeland te verhuizen. Voor mij een super grote stap. Ik hoop ook echt dat dit goed uitpakt, maar eigenlijk heb ik er ook alle vertrouwen in. Het enige nadeel Aan Engeland is dat ze daar aan de andere kant rijden en omdat ik daar de rest van mijn leven wil wonen lijkt het me ook wel handig dat ik hier in Nederland eerst Engelse rijlessen gaan volgen. Ik ben dus op zoek gegaan naar rijschool waar ze Engelse rijlessen geven. Na lang zoeken heb ik een rijschool gevonden die Engelse rijlessen geeft.

engelse rijlessen

Wat houdt dat in Engelse rijlessen?

Ik dacht in eerste instantie dat je bij mijn rijinstructeur vooral werd gefocust op de auto besturen vanaf een andere plek. Eigenlijk hielden Engelse rijlessen in dat ze het in het Engels uitleggen. Bij deze rijschool kon je dus als één van de enige Nederlandse rijscholen ook echt Engelse rijlessen krijgen. Dit houdt dus in dat je op een speciaal ontworpen plekt oefent met het rijden op de andere kant van de weg en om in de andere kant van de auto te zitten. Je zou denken dat er niet veel vraag naar is, maar naar mijn grote verbazing was het super druk en was het echt een enorm terrein.

Hoe worden Engelse rijlessen dan georganiseerd

Doordat er veel mensen meedoen aan deze Engelse rijlessen en er een enorm terrein beschikbaar is. Hebben ze het voor elkaar gekregen om een typische Engelse weg te ontwerpen. Deze wegen zijn bij elkaar opgeteld kilometers lang. Doordat er veel mensen mee doen is er dus ook een echte Engelse rijinstructeur gemaakt. Super bijzonder! Dat zoiets bestond in Nederland was ik echt niet van op de hoogte. Het ziet er namelijk super gaaf uit en is ook nog eens zeer effectief. Nadat ik de rijlessen heb gevolgd ben ik namelijk naar Engeland verhuisd, wat overigens erg goed heeft uitgepakt. Ik merk hier ook echt dat ik al veel ervaring had opgedaan in Nederland. Als ik het besluit nog eens zou moeten nemen, zou ik het zeker weer doen!

Op zoek naar een goede rijschool in Nederland? Bekijk deze rijschool eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *