Taxi Almere

Taxi Almere

 

Taxi Almere

 

Of je nu een taxi nodig hebt voor groepsvervoer, een zakelijke afspraak of een ritje naar de dokter, Taxi Almere brengt je veilig en op tijd op de juiste bestemming. Onze ervaren taxichauffeurs zijn goed opgeleid, hebben een perfecte stratenkennis en ze hebben klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

 

Altijd een ervaren taxichauffeur

Veiligheid staat voorop bij onze taxichauffeurs. Om deze reden worden al onze chauffeurs continu bijgeschoold. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een servicegerichte houding. Jouw wensen zijn het allerbelangrijkste en wij weten van onze klanten dat ze een klantgerichte houding erg op prijs stellen. Als je een taxi neemt wil je vriendelijk behandeld worden en een veilig gevoel hebben. Hier zorgen onze taxichauffeurs elke dag opnieuw voor.

Wij vinden het ook heel erg belangrijk dat al onze chauffeurs over de juiste documenten beschikken. Je kunt er vanuit gaan dat als je een taxi in Almere bestelt, dat je een ervaren chauffeur treft.

 

Wat voor taxivervoer biedt Taxi Almere aan?

Uiteraard bieden we regulier taxivervoer aan, ook wel bekend als de zogenaamde straattaxi’s. Daarnaast kennen we ook contractvervoer. Denk hierbij aan zittend ziekenvervoer, AWBZ vervoer, leerlingenvervoer, Schiphol service en bijvoorbeeld het WIA vervoer, waarbij we gehandicapten naar school, werk of een dagverblijf vervoeren.

 

Wat kost het om een taxi te huren?

Als je een taxi wilt huren is de prijs natuurlijk afhankelijk van de afstand die de taxi moet rijden, maar daarnaast moet je met nog een aantal factoren rekening houden. Zo heeft de taxi altijd een starttarief. Bij een personenauto is het starttarief maximaal 3 euro 26 en voor een personenbusje is het starttarief 6 euro 63. Er is een maximum tarief ingesteld, omdat dit voorkomt dat je als klant teveel betaalt. Een taxibedrijf mag deze tarieven namelijk zelf vaststellen.

 

Wat gebeurt er als de taxi vertraging heeft?

Het kan natuurlijk zomaar voorkomen dat de taxi vertraging oploopt, je kunt zomaar in de file terecht komen. In dit geval worden de kosten gelijkmatig verdeeld tussen het taxibedrijf en de klant. Daarnaast kun je ook nog te maken krijgen met een wachttarief. Als de taxi moet wachten totdat je klaar bent in het ziekenhuis bijvoorbeeld. Hier zijn standaard tarieven voor en het wachttarief bedraagt zo rond de 44 euro.

 

Het is ook mogelijk dat de taxichauffeur je een vaste ritprijs aanbiedt. Je weet dan van tevoren precies hoeveel je moet betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *