Uitdeuken auto

 Uitdeuken auto

Het eerste deukje is het ergst. Dan kun je wel door de grond zakken. Volgen er echter meer deukjes dan word je reactie al onverschilliger. Zeker de kleinere deukjes worden lang niet altijd behandeld. Dit vanwege het feit dat mensen denken dat het uitdeuken van de auto altijd heel duur is, en ook vanuit verzekering overwegingen – het dalen van de no-claim- wordt nogal eens van reparatie afgezien.

Elke deuk heeft gevolgen voor je auto in de vorm van roest

En dat terwijl elk deukje in de auto grote gevolgen kan hebben. Een deukje levert roest op, en die roest vreet vervolgens naar hartenlust om zich heen. Je auto is direct veel minder waard en ziet er bovendien niet meer uit. Maak van uitdeuken auto dus wel prioriteit. Gelukkig is er nu een manier van uitdeuken van de auto die minder kostbaar is.

Uitdeuken zonder spuiten: wel tot 75 procent goedkoper

Er is nu een methode die uitdeuken zonder spuiten genoemd wordt. Deze manier van het uitdeuken van je auto is veel minder kostbaar en soms betaal je nog geen kwart van de prijs die gehanteerd wordt als de auto wel gespoten wordt. Uitdeuken zonder spuiten kan bovendien snel, vaak kun je er zelfs op wachten. De deuk wordt van binnenuit hersteld en er is niets meer van te zien. Een prima ontwikkeling natuurlijk die het uitdeuken van je auto vanuit financieel perspectief interessanter maakt.

Speciale technieken en speciale gereedschappen

Hoe de specialisten deze reparatie uitvoeren? Ze hebben er in elk geval een speciale cursus voor gevolgd waar speciale technieken aangeleerd werden. Daarnaast zijn er speciale gereedschappen voor beschikbaar. Probeer dus niet zelf een dergelijke reparatie uit te voeren. De kans dat je meer schade aanricht is aanzienlijk als je de technieken niet kent en niet beschikt over de juiste gereedschappen. Grootste voordeel van deze behandelmethode is dat er dus niet geplamuurd en gespoten hoeft te worden, en precies daar zitten vaak de hoge kosten in. Een deuk zit al snel over twee panelen; tel maar uit wat je dat gaat kosten als er wel geplamuurd en gespoten moet worden.

Je auto blijft meer waard; betere inruilprijs

Je auto uitdeuken kan nu dus prima zonder er de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Maak van die gelegenheid gebruik, dan blijft je auto langer mooi en ie is bovendien meer waard als je plannen hebt ‘m op den duur in te ruilen.

autodeuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *